Inburgering, NT2 Staatsexamens & ONA

Preparing for your Inburgeringsexamen or Staatsexamen can be stressful. Together we will reflect on what you’ve learned and what competencies (spreken, luisteren, lezen, schrijven) are in need of extra attention. We can also practice the KNM (Kennis van de Nederlandse Maatschappij) or ONA (Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt) exam(s). Additionally we can focus on your grammar, your pronunciation, your spelling, expanding your vocabulary, etc.

  • Level: Inburgering & ONA (A2), Staatsexamen I (B1), Staatsexamen II (B2)
  • Frequency: upon request (with a minimum of 1 hour per week)
  • Price: 50 euro per hour (discount is possible as of a minimum of 4 hours per week)
  • Extra possibilities: If you only want help for your ONA-preparation (filling out the forms and practicing for the interview) that’s also possible.

Ahmad Lattakia – 18 oktober 2017
Ik heb veel inburgerscholen geprobeerd voor Nederlands. Daar kreeg ik geen goede lessen. Sinds ik bij Kim kom leer ik veel en is mijn Nederlands veel beter! Zij is echt mijn Beste docent
Kim is the best teacher Im really happy because i know here thanks aloooooot kim from my heart really thanks